lauantai 16. toukokuuta 2015

Karhu villapaita


Tein Karhu villapaidan isännälle, hän kun kiltisti aina katselee saapuvia lankapakettejani ja ajoittain kuuntelee ärrämyrryköitä jos jokin neuloessa menee pieleen ja joutuu purkamaan (jokaisen neulojan tai virkkaajan ongelma ajoittain).

Muistan kun näytin mallia hänelle ja kysäisin tykkäisikö, tuli hymy miehen kasvoille ja epämääräinen ymmmm vastaukseksi, tulkitsin sen riemunkiljahdukseksi ja aloitin tikuttelun muiden projektien ohella. Näin aika kauan menikin, ennen kuin valmistui sillä aloitin tämän lokakuussa viime vuonna. 

Mutta siinä se nyt on ja täytyy myöntää, että intarsianeule aiheutti muutamia harmaita hiuksia lisää tässä tapauksessa. Intarsia on varmasti ihan mukava suurissa yhtenäisissä kuvioissa, mutta tämän kanssa koin sen hankalaksi. Heti kun kuvio antoi periksi teinkin sen ihan kirjoneuleena, toki sitoen alut kuviosta kuten intarsiassa. Lankaa meni neuleeseen 734 g.

Ohje neuleeseen täältä 

Karhut voivat olla vaarallisia, toissakesänä kimppuuni hyökkäsi paidan sukulainen, mutta päättäväisesti taltutin ja selän sen.

1 kommentti:

  1. Pitäähän sitä miestäkin välillä miellyttää. Komia karhuneule, varmasti kelpas. Tuohon intarsiaan en ole vielä tutustunut, ehkäpä tulevaisuudessa.

    VastaaPoista