torstai 20. elokuuta 2015

Blogini tarina
Sain Open langat blogilta haasteen kertomaan oman blogini "synnyintarinan", kiitos haasteesta :)

Ohjeet:

1. Haaste on avoin kaikille bloggareille (teema voi olla mikä tahansa). Saat osallistua vasta saatuasi haasteen (ja niitähän voi toki myös pyytää, jos tiedät jonkun saaneen sen).
2. Kirjoita ja julkaise oma tarinasi blogissasi: miten blogisi sai alkunsa, kuinka se on kehittynyt ajan saatossa ja mitkä ovat olleet merkittävimpiä taitekohtia.
3. Haasta mukaa neljä blogia kirjoittamaan oma tarinansa. Mikäli joku kieltäytyy suorilta käsin, voit haastaa jonkun toisen.
4. Muista ilmaista tarinasi yhteydessä linkkeineen päivineen, miltä blogilta sait haasteesi ja kenet haastat mukaan.
5. Mikäli olet Instagramissa, käy halutessasi lisäämässä jonkin kuvasi yhteyteen tagi #blogisitarina. Näin kaikki Instagramissa olevat bloggarit näkevät, kenen kaikkien blogeissa nuo tarinat ovat nähtävillä.


Olen pikkutytöstä asti tehnyt käsitöitä vaihtelevalla innostuksella elämäntilanteen mukaisesti, mutta tuossa pari kolme vuotta sitten revähti tämä harrastus totaalisesti. Neulon ja virkkaan nyt kesät talvet, kevättä ja syksyä unohtamatta, aina on jokin työ työn alla. Tähän vakavaan neuloosiin kuuluu myös lankojen hamstraus ja opinpahan tuossa pari vuotta sitten, että tämä on myöskin melkoista välineurheilua :D

Tämä alkuesittelynä ja miten päätin sitten alkaa kirjoittamaan blogia?

Niitä käsitöitä kun alkoi tulemaan liukuhihnalla ja varmasti tukahdutin Facebookissa ystäväni alituisilla neulepostauksillani (kaikkia ystäviäni ei tämä harrastukseni kiinnosta), mietin että täytyy löytää jokin toinen väylä käsitöideni esittelyyn. Katselin muiden blogeja (hain ohjeita ja inspiraatioita) ja mietin, että miksen minäkin voisi omaa kirjoitella. Näin tuli se ensisysäys. Pidän blogia myös päiväkirjana itselleni ja pyrin aina linkittämään ohjeen, ellen sitten ole kirjoittanut sitä itse. Näin löydän helposti itselleni uudestaan ja uudestaan ne ohjeet, mitä eniten käytän ja toivon niistä olevan apua muillekin, jotka blogiini eksyvät.

Blogini on aika tuore, vasta vajaan vuoden vanha. Kyllä se tänä aikana merkittävimmät taitekohdat ovat olleet uuden lukijan liittyessä blogiin. Ilahduttaa nähdä, että muutkin pitävät pikku kirjoituksistani :)

Blogisi tarina -haaste lähtee seuraaville blogeille:

2 kommenttia:

  1. Näitä on mukava lukea! :)

    Kiitokset haasteesta, koitan laitella tarinaa tulemaan :D Aurinkoista loppukesää!

    VastaaPoista
  2. Iloista, itsekin pidän näiden lukemisesta :) Mukavaa loppukesää myös sinne!

    VastaaPoista