torstai 6. elokuuta 2015

Liebster awardYleensä en haasteisiin ota osaa, mutta tähän ajattelin osallistua kun sain haasteen Tilkkuja ja lankaa -blogilta, kiitos haasteen lähettäjälle :)

Liebster Award -tunnuksiin en ole aikaisemmin törmännyt, näitä ovat bloggaajat jakaneet toisilleen ja ideana on uusien blogien löytäminen ja se, että pienemmätkin blogit saavat näkyvyyttä ja mahdollisesti uusia lukijoita.

Ohjeet Liebster Award-haasteeseen ovat seuraavat:
1. Kiitä tunnuksen antanutta bloggaajaa ja laita linkki hänen blogiinsa
2. Vastaa sinut nimenneen bloggaajan 11 kysymykseen.
3. Nimeä ja linkitä 11 Liebster Award-tunnuksen saavaa blogia, joilla on alle 200 lukijaa.
4. Keksi 11 uutta kysymystä valitsemillesi blogeille.

Tilkkuja ja lankaa kysyi minulta seuraavat kysymykset:

1.Mitä käsityöt merkitsevät sinulle? Käsityöt ovat minulle tapa rentoutua ja toteuttaa itseäni uusia malleja kehitellen. Lähinnä neulon, mutta virkkaus on yhtälailla lähellä sydäntäni, myös ristipistot ovat tuttu juttu ja ompelukonettakin on tullut huristeltua. Lähinnä käsityöt ovat vastapainona kiireiselle työelämälle.

2.Minkä käsityön sait viimeksi valmiiksi? Viimeisin valmistunut käsityöni on Teetee Tundra Alpakkasukkalangasta tehdyt villasukat. Lanka oli uusi tuttavuus, johon ihastuin ensihypistelyllä. Tästä tulee juttua myöhemmin ;)

3.Missä yleensä teet käsitöitä? Kotosoffalla iltaisin ja viikonloppuisin sekä hyödynnän myös kaikki automatkat silloin kun en itse aja, joskus myös julkisessa liikenteessä. Minulla on aina jokin käsityö mukanani, missä ikinä liikunkin.

4.Neulotko ym. julkisilla paikoilla? Miten siihen on reagoitu? Neulon julkisilla paikoilla, täällä Belgiassa sitä katsellaan ihmetellen ja kunnioittavasti, täällä ei monikaan julkisesti tee käsitöitä. Joskus on tultu ihaillen kysymään, mitä oikein teen :D

5.Mikä on lempi kirjasi? Tämä on yllättävän vaikea kysymys, sillä niitä on niin monta ja kieltämättä aika on ollut rajallinen lukuharrastukselle. Kyllä tänä päivänä selailen ja ostelen lähinnä käsityöaiheisia kirjoja.

6.Entä lempi elokuvasi? Tässäkin on sama ongelma, kuin kirjakysymyksen kanssa. Olen niin lapsellinen, että rakastan Disneyn piirrettyjä :D

7.Missä haluaisit olla juuri nyt, jos saisit valita? Suomessa, järvenrannalla saunan terassilla kuuntelemassa lintujen liverrystä ja nauttimasta puhtaasta luonnosta. Sieni- ja marjametsässä.

8.Minkä ikäisenä olet löytänyt tiesi käsitöiden ihmeelliseen maailmaan? Ensimmäiset käsityöni olen tehnyt noin kymmenvuotiaana, taisipa olla vielä villatakki äidilleni, jos sitä koulussa tekemääni epäonnistunutta villasukkaa ei lasketa :) Siitä asti on käsityöt olleet aina mukanani, milloin enemmän milloin vähemmän aina elämäntilanteesta riippuen.

9. Kierrätätkö/tuunaatko vai teetkö aina uutta? Kierrätän/tuunaan aivan liian vähän, tätä puolta voisin itsessäni kehittää. Joskin teen korjauksia vanhoihin villasukkiin mm. uudistamalla jalkateräosan.

10.Mistä pidät blogin pitämisessä? Blogini on minulle vähän niin kuin muistikirja ja on ilo nähdä jos blogistani on iloa ja mahdollisesti apua muillekin.

11.Millaisia terveisiä haluaisit lähettää lukijoillesi? Haluan kiittää kaikkia lukijoitani sekä vakituisia, että satunnaisia kävijöitä. Kommenttinne piristää päivääni kummasti :D


Haluan haastaa mukaan seuraavat 11 blogia:
Villasukkia, villasukkia, villasukkia
Elämän pieniä ja suuria iloja
LanKaisa
Lanka, puikot ja inspiraatio
Näpertelijän päiväkirja
Kangaskarkkia
Casa Viva
Megetar
Omin käsin!
Tuulen askeleet
Neanomat


Näiltä minua inspiroivilta ja innostavilta bloggaajilta haluaisin kysyä nämä 11 kysymystä:


1. Mikä innosti sinut aloittamaan bloggaamisen?

2. Mitä käsityöt merkitsevät sinulle ja minkä ikäisenä aloitit käsityöharrastuksen?

3. Teetkö käsitöitä yleensä ohjeen mukaan vai keksitkö mallit itse?

4. Teetkö yleensä lahjoiksi/perheelle vai myös tilaustöitä?

5. Lempipaikkasi käsitöiden tekemiseen?

6. Minkä taidon haluaisit vielä opetella? Miksi?

7. Oletko luontoihminen, onko sinulla lemmikkejä?

8. Mikä on isoin projekti jonka olet toteuttanut?

9. Onko sinulla paljon keskeneräisiä projekteja tällä hetkellä?

10. Mikä on mieluisin/mieleenpainuvin käsityö-juttu jonka olet toteuttanut? Miksi juuri se?

11. Tunnustatko olevasi hamsteri käsityötarvikkeiden suhteen?


Mukavia hetkiä vastausten ja kysymysten kanssa muillekin tämän tunnustuksen saaneiden kesken.

Laitathan kommentteihin osallistumisesi ja linkin myös :)


4 kommenttia:

  1. Vastailin :) http://ihanitetehty.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

    VastaaPoista
  2. Kiitos haasteesta. Luulenpa, että sen voin vastaan ottaa :)

    VastaaPoista
  3. Kiitos haasteesta, vastattu on :) http://kutomakone.blogspot.fi/

    VastaaPoista