maanantai 3. elokuuta 2015

Karnaluks

Kesäloman yksi ehdoton kohokohta oli päästä käymään Karnaluksissa. Ei turhaan sanota, että se on neulojan megga! 

Kovin helppoa sitä ei ollut löytää, vaikka osoite tiedossa olikin. Pieni kyltti sivuoven reunassa, josta pääsi rautaoven kautta porraskäytävään. Opasteetkin mielestäni tässä kohtaa katosivat tai sitten en vain huomannut niitä. Reippaasti portaita ylös ja löytyihän sieltä ovi, jossa Karnaluks luki jälleen. 

 Tässä linkki Karnaluksin sivuille

Oven avattua henkäisin woooow ja sama woooow-tunne vain voimistui, mitä pidemmälle liikkeessä menin. Siis kaikkea paljon lähes lattiasta kattoon!

Tälläinen lankahamsteri meinasi mennä totaalisen sekaisin ja kori oli hetkessä kukkuroitaan myöten täynnä, haluun tuota, tuota ja tuota ja vielä tuotakin. Sitten alkoi tulla järki päähän ja palauttelin paikoilleen suurimman osan langoista. Ei kun uudelleen kiertämään järjen kanssa.

Loppujen lopuksi ostokseni olivat ihan järkevät, enkä suuria ylilyöntejä tehnyt.


Novitan Nallen uutuusvärejä pari kappaletta, Regian Activea, Novitan Pirtelöä, Regian Fluormania, muutamia Alizen lankoja bamboo fine sekä diva  (nämä Alizet ovat uusi tuttavuus), Schafpaten Schafwollea  (uusi tuttavuus tämäkin), Austermannin Naturaa jonka pehmeyteen ihastuin (jälleen uusi tuttavuus), Austermann hand-painted josta aion tehdä sukat ihan itselleni. 

Lisäksi KnitPron Karbonz hiilikuitusukkapuikkosetti 15 cm ja virkkuukoukkuja sekä KnitPron kaapeli pyöröihin. 

Tästä kasasta on iloa pitkäksi aikaa :)

Muutenkin loma oli katastrofaalinen lankalaihista silmällä pitäen, tuli kaikkiaan hamstrattua yli 6 kg lankaa...
Mutta kun ne kaikki ihanat uudet värit ja ja ja ja..... 


3 kommenttia:

 1. Oi ihania ostoksia! :) En ole karnaluksissa käynyt ja yritän vältellä kaikin tavoin. lankaa tulee hamstrattua ihan tarpeeksi ilman sitäkin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä siellä kannattaa ihan kokemuksena käydä, mahtava paikka! Itsekin olen melkoinen lankahamsteri...... ;D

   Poista
 2. Ihanan saaliin olet löytänyt, olisi mukava käydä siellä joskus. Laitoin sinulle myös Lieber awards-haasteen jonka löydät blogistani http://tilkkujajalankaa.blogspot.fi/2015/08/liebster-award.html

  VastaaPoista