keskiviikko 11. marraskuuta 2015

Huppuhuivi


Tätä huppuhuivia neuloin pitkään ja hartaasti aina muiden töiden ohessa. Lanka oli miellyttävää työstää, Katian Tupa, 50 % merinoa ja 50 % silkkiä ja lankaa meni 256 g.

Tämä oli yksi KyJy15 töitäni, vielä olisi neljä tehtävä, ans kattoo kuinka tuon Kyjyn kanssa käy, nyt kun on tullut aika paljon tilauksiakin. 

Aikaa tähän kului lukuisia tunteja, sillä palmikkoneule, vaikkakin on kaunista ei oikein ole se minun juttuni. Täytyy myös tunnustaa, että tätä tehdessä laskettelin sujuvasti muutamia ärräpäitä ja pari kertaa meinasi mokoma lentää seinäänkin :) Täytyy kuitenkin sanoa, että huppuhuivista tuli näyttävä ja kärsivällisyyteni palkittiin.


Huivi on Novitan ohjeella tehty.

Montakohan kuppia kaffetta tuli juotua, tätä neuletta tehdessä?


Nyt on täällä blogin puolella ollut hieman hiljaisempaa, se ei tarkoita etteikö mulla puikot viuhuisi koko ajan, teen nyt vain niin paljon samanlaisia töitä, etten jokaista viitsi tänne postata. 


1 kommentti:

  1. Moikka! Olen kiinnostunut tekmaan kyseisen huppuhuivin mutta jarkeeni ei jostain syysta kay, milla langalla keskiosan silmukat lisataan (taysin uudella vai samalla jolla paastiin toisen huivin nurjalta puolelta keskelle) ja jatketaanko lisaysten jalkeen koko ajan loppuun asti sitten enaa vain yhdella langalla?

    Kiitos kovasti jos jaksat vastata!!

    VastaaPoista